Maana Basis

 

Kiest u voor het 'Maana Basis' pakket dan worden uw voeten goed schoongemaakt en heerlijk verzorgd. Uw nagels worden geknipt, de nagelomgeving wordt schoongemaakt en een normale hoeveelheid eelt, 1 likdoorn en kloven worden waar nodig mechanisch behandeld. Ten slotte worden uw voeten ingesmeerd met een intens voedende crème.

 

'Maana Basis' is een uitgebreide pedicurebehandeling, net iets meer wellness en verwennerij voor uw voeten dan bij een andere pedicure.

 

Duur behandeling < 59 minuten**

 

* Bij overmatig eelt of meerdere likdoorns, kalknagels, ingroeiende nagels of het nog verwijderen van oude nagellak zal de Maana Basis behandeling meer tijd vragen en het tarief aangepast worden.

 

Optioneel Maana Basis behandeling : Nagels lakken met een 1 OPI-product in 1 kleur en voor het mooiste resultaat is het verstandig om slippers mee te nemen. Nagels lakken: € 12,50

 

* Een deelbehandeling is mogelijk. Als u graag alleen aandacht wilt besteden aan een behandeling zoals bijvoorbeeld het verwijderen van eelt of het verwijderen van een likdoorn. Kosten per deelbehandeling € 20,00

** Een behandeling kan uitlopen doordat een pedicure-behandeling teveel tijd kost. Hiervoor wordt er per extra 15 minuten een toeslag in rekening gebracht.

*** Een ambulante pedicurebehandeling is in principe niet mogelijk, tenzij dit niet anders kan. Er worden voor deze extra service dan ook extra kosten in rekening gebracht.

JJ:GC Reclamebureau B.V. Nieuw Vennep

Verzorgingstip #36

De gemiddelde temperatuur in je schoenen is maar liefst 41 graden.

Volgende Tip >
Maana Voetensalon | Noordhavenpoort 5 | 2152 HC Nieuw-Vennep | T 0252 862173 | info@maana.nl