Maana Pedicure Spa Wellness

Maana Pedicure Spa Wellness zijn behandelingen met professionele producten van OPI die een gewone cosmetische voetbehandeling omzet naar een echte spa voetbehandeling. De producten bevatten natuurlijk plantaardige ingrediënten. Pedicure by O.P.I. herstelt de huid van de voeten en brengt ze weer in topconditie.

 

Maana Pedicure Spa Wellness 'Basis'

Eerst een heerlijke voetenbad met de zachte 'soak' vervolgens worden de voeten ingesmeerd met 'soften', deze creme zorgt ervoor dat de eelt-plekken zacht en soepel worden. Dan worden de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld en verzorgd met een nagelriemolie. Te veel aan eelt op de voeten wordt weggevijld en er wordt een voeten'smooth'crème aangebracht.

 

Maana Pedicure Spa Wellness 'De Luxe'

Eerst een heerlijke voetenbad met de zachte 'soak' vervolgens worden de voeten ingesmeerd met 'soften', deze creme zorgt ervoor dat de eelt-plekken zacht en soepel worden. Dan worden de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld en verzorgd met een nagelriemolie. Te veel aan eelt op de voeten wordt weggevijld. De voeten worden met een heerlijke 'scrub' gescrubd. Daarna krijgen uw voeten een verwen 'massage' en tenslotte worden de voeten met de 'smooth'crème ingesmeerd.

 

Maana Pedicure Spa Wellness 'Mask'

Eerst een heerlijke voetenbad met de zachte 'soak' vervolgens worden de voeten ingesmeerd met 'soften', deze creme zorgt ervoor dat de eelt-plekken zacht en soepel worden. Dan worden de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld en verzorgd met een nagelriemolie. Te veel aan eelt op de voeten wordt weggevijld. Daarna wordt een voeten'mask' aangebracht en na het verwijderen van de 'mask' worden de voeten met de 'smooth'crème ingesmeerd.

 

Maana Pedicure Spa Wellness 'Scrub'

Eerst een heerlijke voetenbad met de zachte 'soak' vervolgens worden de voeten ingesmeerd met 'soften', deze creme zorgt ervoor dat de eelt-plekken zacht en soepel worden. Dan worden de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld en verzorgd met een nagelriemolie. Te veel aan eelt op de voeten wordt weggevijld. De voeten worden met een heerlijke 'scrub' gescrubd en tenslotte worden de voeten met de 'smooth'crème ingesmeerd.

 

Maana Pedicure Spa Wellness 'Massage'

Eerst een heerlijke voetenbad met de zachte 'soak' vervolgens worden de voeten ingesmeerd met 'soften', deze creme zorgt ervoor dat de eelt-plekken zacht en soepel worden. Dan worden de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld en verzorgd met een nagelriemolie. Te veel aan eelt op de voeten wordt weggevijld. Daarna krijgen uw voeten een verwen 'massage' en tenslotte worden de voeten met de 'smooth'crème ingesmeerd.

JJ:GC Reclamebureau B.V. Nieuw Vennep

Verzorgingstip #7

Pijnlijke voeten zijn niet normaal. Verdring pijn aan uw voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste voetproblemen zijn gelukkig op te lossen, en uw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren.

Volgende Tip >
Maana Voetensalon | Noordhavenpoort 5 | 2152 HC Nieuw-Vennep | T 0252 862173 | info@maana.nl