Maana Pedicure Spa Wellness 'Mask'

52,00

Eerst een heerlijke voetenbad met de zachte 'soak' vervolgens worden de voeten ingesmeerd met 'soften', deze creme zorgt ervoor dat de eelt-plekken zacht en soepel worden. Dan worden de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld en verzorgd met een nagelriemolie. Te veel aan eelt op de voeten wordt weggevijld. Daarna wordt een voeten'mask' aangebracht en na het verwijderen van de 'mask' worden de voeten met de 'smooth'crème ingesmeerd.

 

Duur behandeling 60 - 75 minuten

 

LET OP!!

Bij deze behandelingen worden geen likdoorns, het snijden van eelt en ingroeiende nagels behandeld. Wilt u dit wel dan zal dit meer tijd vragen en zal het tarief worden aangepast.

Optioneel bij alle Maana Pedicure Spa Wellness behandelingen : Nagels lakken met een 1 OPI-product in 1 kleur 12,50 euro voor het mooiste resultaat is het verstandig om slippers mee te nemen.

 
JJ:GC Reclamebureau B.V. Nieuw Vennep

Verzorgingstip #17

Hoge hakken dragen is slecht voor de voeten. De bewegingsvrijheid van uw voet wordt minder doordat de achillespees korter wordt en dit leidt tot pijn bij het lopen! Regelmatig de hoge hakken afwisselen met 'platte' schoenen.  

Volgende Tip >
Maana Voetensalon | Noordhavenpoort 5 | 2152 HC Nieuw-Vennep | T 0252 862173 | info@maana.nl